Mies Bartholomeus

Praktijk voor toegepaste kinesiologie

Wie is Mies Bartholomeus?

Ik ben:
Mies Bartholomeus
Geboren in Heerlen in 1949
Sinds 1975 woon en werkzaam in Friesland.
Mijn werkzame leven begon als docent Aardrijkskunde aan de middelbare school, aanvankelijk in Geleen, later in Heerlen en uiteindelijk aan het toenmalige Nassau College in Heerenveen.

Mijn eigen dyslexie en die van mijn leerlingen heeft me in contact gebracht met de Kinesiologie. Daarmee is er een nieuwe wereld voor mij open gegaan. Vanaf 1984 heb ik mij bekwaamd in alle vormen van kinesiologie waarin hier in Nederland werd lesgegeven. En, omdat ik toch een lerares ben, alle tot op het niveau van docent.

September 1987 ben ik gestart met mijn eigen praktijk aan huis in Sint Nicolaasga. Het twintig jarig bestaan van de praktijk was aanleiding voor mij om het minisymposium “Niet te geloven” te organiseren in de RK Kerk in Sint Nicolaasga.

Iedere dag mogen werken met mensen, groot, klein of heel klein, is voor mij inspiratie en een creatieve uitdaging. De wijsheid van het lichaam die zich laat kennen met de spiertest, de basis van de kinesiologie, verwondert mij iedere dag opnieuw. Heerlijk om zo te mogen werken en daarmee mensen van dienst te kunnen zijn

Mies Bartholomeus
Uranusstraat 5
8521 LZ St Nicolaasga
0513-431312
info@miesbartholomeus.nl